iPhone-da mostbet ios üçün tətbiq varmı?

Темы, не попавшие в другие разделы
Seerrr

iPhone-da mostbet ios üçün tətbiq varmı?

Сообщение Seerrr »

Mən iPhone 13 istifadə edirəm. mostbet ios üçün tətbiq axtardım App Store-da, tapa bilmədim. Rəsmi sayta girdim, orada "iOS üçün yüklə" düyməsi var, amma basanda məni App Store-a yönləndirir və "tapılmadı" deyə xəta çıxır. Mən nə edim? Bəlkə jailbreak etməliyəm? Yoxsa ümumiyyətlə iPhone-da oynamaq mümkün deyil? Dostum Android-də rahat oynayır, mən də iPhone aldığıma peşman oldum. Kömək edin. Çox istəyirəm oynayım, amma brauzerdən girmək istəmirəm, çünki yavaşdır.
koenn

Re: iPhone-da mostbet ios üçün tətbiq varmı?

Сообщение koenn »

Heç peşman olmayın, hər şey həll olunur. mostbet ios üçün ayrıca tətbiq App Store-da yoxdur, çünki Apple qumar tətbiqlərini qadağan edir. Amma bu, oynaya bilməyəcəyiniz demək deyil. Sizə PWA (Progressive Web App) lazımdır. Safari brauzerini açın, rəsmi Mostbet saytına keçin. Aşağıdakı "Paylaş" düyməsini (kvadrat və yuxarı ox) basın. Sonra "Ekrana əlavə et" seçin. Bu, sizə adi tətbiq kimi görünən, bildirişlər göndərən və ayrıca pəncərədə açılan qısayol yaradacaq. Heç bir jailbreak lazım deyil, tamamilə təhlükəsizdir. mostbet ios linkində bu prosesin hər addımı şəkillərlə göstərilib. Yavaşlıq problemi olmayacaq, çünki PWA brauzerdən daha sürətli işləyir. Dostunuz Android-də apk yükləyir, siz isə bu üsulla eyni rahatlığı əldə edəcəksiniz. Telefonunuzu satmayın, cəmi 2 dəqiqəlik işdir. Rahat olun.
Ответить